Vedieť, čo a kedy jesť: Kľúč k zdravej budúcnosti

Publikované: 13. novembra 2024

Vedieť, čo a kedy jesť: Kľúč k zdravej budúcnosti

Radi by sme sa s vami podelili o skvelý zážitok našich žiakov. Starší žiaci zo štvrtého ročníka vyučovali mladších spolužiakov v rámci rovesníckeho vyučovania a priblížili im objavy Louisa Pasteura. Deti sa hravou formou naučili o fermentácii a pasterizácii a pochopili, ako mikroorganizmy ovplyvňujú potraviny. Takéto aktivity sú dôležité pre zisk základných poznatkov a podnecovanie záujmu o vedu už v mladom veku.

Podporujme zvedavosť a vzdelávanie detí, pretože každý objav začína už v mladom veku!

S radosťou sledujeme, ako sa naše deti učia rásť spolu s vedomosťami, ktoré formujú ich budúcnosť.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email